Rækmarken 4, Tuse Næs - 4300 Holbæk
59 46 20 05 (fastnet) info@mettehamann.dk

Kurser

HAV 2013 Fra klinikkenMine kurser

Hver måned: Meditation

Der bliver oprettet nye hold til gruppemeditation til november 2017.

Du vil blive guidet ved hjælp af musik, øvelser og samtale. Ved meditationerne bliver der taget højde både for den enkeltes udvikling og den fælles gruppeenergi. Meditationsøvelserne vil kunne lede dig mod indre ro, ny personlig indsigt og energi. Samtidig vil du i meditationsgruppen kunne opleve fælles interesse og nysgerrighed for den spirituelle verden blandt deltagerne.

For at deltage i meditationsgruppen skal du have et ønske om personlig udvikling, nemlig at vokse som spirituelt menneske. Du må desuden være indstillet på, at meditationslederen kan give dig individuelle meditationsøvelser som hjemmearbejde.

Der er højst 5 deltagere på hvert hold. Vi mødes en aften en gang om måneden. Hvis der er interesse for det, kan der også arrangeres dagkurser.

Sted : Rækmarken 4, Tuse Næs, 4300 Holbæk

Juni 2016: Din kost er din medicin

Søndag den 19. juni afholder Mette Hamann kursus i plantemedicin og vilde planter som vi kan bruge i vores mad. Vi starter med at tage ud i vores natur for at finde de forskellige planter, vi kan bruge til mad og medicin. Undervejs snakker vi om, hvad vi skal være opmærksomme på ved indsamling og hvilke planter lige netop du kan have glæde af at spise.

Vi tager tilbage og laver te og tinkturer af de planter vi har fundet – og hvis tiden er til det, laver vi også en ukrudtsdelle.

Målgruppe : Alle interesserede
Kursusleder : Mette Hamann
Dato og tidspunkt : 19. juni 2016, kl. 10 – 14.
Sted : Tuse Næs, 4300 Holbæk
Pris : 700 kr. (betales ved kursusstart)

Sidste frist for tilmelding er fredag den 17. juni.

Tilmelding og spørgsmål kan rettes til Mette Hamann på telefon 59 46 20 05 (fastnet, så ingen sms’er) eller på mail info@mettehamann.dk.